Effectanalyse Tilburgse TEAMs enthousiast ontvangen

Schermafbeelding 2015-03-13 om 10.44.48Vorige week werd de effectanalyse van de twee Tilburgse wijkteams officieel gepresenteerd. In 2014 werden 13 casussen van beide ‘TEAMs’ bekeken met de Effectencalculator. Daar waren 15 Effectencalculateurs (in opleiding) bij betrokken.

De analyse werd positief ontvangen. Niet alleen omdat blijkt dat bewoners beter worden geholpen, op een – door de bank genomen -goedkopere wijze. Ook de manier van evalueren, met een goed gesprek rond de Effectencalculator, werd erg gewaardeerd door de aanwezige professionals. Ook het Brabants Dagblad besteedde er aandacht aan.

Tilburg heeft de TEAM-aanpak ondertussen flink opgeschaald naar andere wijken.

Download het rapport hier: Eindrapport effectanalyse TEAMs – 28 januari 2015