Mijlpaal: 20e training Effectencalculator

Steeds meer professionals en organisaties weten de Effectencalculator te vinden als hulpmiddel om hun meerwaarde inzichtelijk te maken. Er is dan ook veel belangstelling voor trainingen. En zo kon het gebeuren dat we gisteren alweer de 20e training mochten verzorgen. Een kleine mijlpaal!

Vooral de ‘in company’-varianten staan in de belangstelling. Bijvoorbeeld om casusbespreking voor intervisie gestructureerder aan te pakken. Bijvoorbeeld om lokale praktijken te ondersteunen vanuit een landelijke onderzoeksprogramma. Bijvoorbeeld om eigen onderzoekers van nieuw gereedschap te voorzien.
Daarbij is het mooi om te zien dat het domein van toepassing ook steeds breder wordt: beschermd wonen, GGZ, maatschappelijke opvang, publieke gezondheid. Dat geeft vast weer mooie opbrengsten in 2018…